Η αγαπημένη τραγουδίστρια των 70s Λίντα Ρόνσταντ γνωρίζει μια τρελή αναζωογόνηση της καριέρας της τα τελευταία χρόνια, κυρίως μετά το ντοκιμαντέρ «The Sound of My Voice» αλλά και την επιτυχία που γνώρισε ξανά το τραγούδι της «Long Long Time» μετά το «The Last of Us» πέρσι. Ετσι, κάπως αναμενόμενο για αρκετούς, η ζωή της θα γίνει ταινία έχοντας μάλιστα μια σταρ πρωταγωνίστρια και έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη από πίσω της.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως η Σελίνα Γκόμεζ θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της Ρόνσταντ στην επερχόμενη βιογραφική ταινία, ενώ λίγες μέρες αργότερα επιβεβαιώθηκαν και οι φήμες που ήθελαν τον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ να την σκηνοθετεί.

Η ταινία θα βασίζεται στην βιογραφία της Ρόνσταντ «Simple Dreams» που κυκλοφόρησε το 2013 σε παραγωγή των Τζόν Μπόιλαν και Τζέιμς Κιτς, οι οποίοι είχαν αναλάβει την παραγωγή και του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της λίγα χρόνια πριν. Η Ρόνσταντ έχει κερδίσει 11 Grammy στην καριέρα της και είναι γνωστή για τις επιτυχίες της ροκ εν ρολ και της κάντρι, πολλές από τις οποίες προέρχονται από άλμπουμ της δεκαετίας του 1970, όπως το «Heart Like A Wheel» και το «Simple Dreams».

Μέχρι στιγμής η ταινία δεν έχει κάποιον τίτλο ούτε έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά της, αν και ποντάρουμε στα σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις