ΕΛΛΑΔΑ. Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, υποστηρίζοντας ότι μετά την καλοκαιρία των ημερών αυτών, θα χαλάσει ο καιρός.

Μέσω βίντεο, ο κ. Καλλιάνος, αφού εκτοξεύει βέλη προς όσους παραποιούν τις καιρικές προβλέψεις για την επισκεψιμότητα, ενημερώνει για τον καιρό τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει, ο καιρός την Τετάρτη θα είναι πολύ καλός, με ηλιοφάνεια, ωστόσο το σκηνικό αλλάζει από τα δυτικά και βόρεια αργά την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή αναμένονται βροχές.

Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου

«Έρχονται λοιπόν δύο εξαιρετικές για την εποχή μέρες (Τρίτη και Τετάρτη), με τον υδράργυρο στους 20-22°C στα πεδινά τα μεσημέρια. Όμως, από το βράδυ της Πέμπτης, ο καιρός θα καταστεί άστατος κυρίως στα Δυτικά (και αργότερα στα Βόρεια).

Την Παρασκευή αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές/καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται χειμωνιάτικο, όχι τόσο ως προς τα φαινόμενα που θα είναι επιλεκτικά αλλά κυρίως ως προς το κρύο που θα επικρατήσει και που ασφαλώς δεν θα είναι ακραίο ή επικίνδυνο», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του στο Facebook.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις