ΕΛΛΑΔΑ. Το συγκλονιστικό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή στην 19χρονη Ελεωνόρα Δημοπούλου, ήταν ο λόγος για τον οποίο η νεαρή κοπέλα έπεσε σε κώμα και έχασε το μάτι της. Όλα έγιναν όταν αποφάσισε να ανέβει στο μηχανάκι ενός φίλου της για να επιστρέψει στο σπίτι της, στις 20 Μαρτίου το 2022.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «TLive» περιγράφει τα όσα έζησε μετά το ατύχημα. «Ήμουν έξω με την κολλητή μου και γυρίσαμε σπίτι αργά. Εκείνος μου έστειλε μήνυμα στις 6.30 π.μ. να έρθει να με πάρει. Ήρθε με μηχανή, ανέβηκα και λίγο πιο κάτω από το σπίτι του πέσαμε», ανέφερε το 19χρονο κορίτσι.

«Έχω χάσει την όρασή μου από το αριστερό μάτι, έχω μια καρωτίδα, είχα σπάσει λεκάνη, ισχίο, ένα δάχτυλο και δεν ακούω καλά από το αριστερό αυτί, γιατί έσπασε ένα τύμπανο», ανέφερε η ίδια. «Δεν ξέραμε αν θα ζήσει. Επί 9 μέρες, είχαμε ενημέρωση του τύπου ‘’το παιδί σας ζει και σήμερα’’», ανέφερε η μητέρα της 19χρονης Ελεωνόρας.

Το κορίτσι νοσηλεύτηκε 2 μήνες στο νοσοκομείο, ενώ αναγκάστηκε να κάνει μια πολύ δύσκολη και επίπονη επέμβαση. Τώρα, 1,5 χρόνο μετά, έχει ακόμα προβλήματα. «Έχω θέματα με τη μνήμη, ξεχνάω πράγματα που έχω κάνει», ανέφερε η 19χρονη, ενώ η μητέρα της υποστηρίζει πως η κοπέλα δεν κλαίει πλέον, γιατί χτυπήθηκε το κέντρο του «συναισθηματικού κομματιού».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις