ΚΙΛΚΙΣ. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών- Ευζώνων όπου ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον στους τέσσερις.

Ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν και 49 τραυματίες (αρχικά είχε δοθεί πως ήταν 24), εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν ελαφριά τραύματα.

Οι νεκροί ήταν από το αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο, το οποίο είχε σέρβικες πινακίδες, όπως και ο σοβαρά τραυματίας.

Με την σύγκρουση, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα από τους 81 επιβάτες να τραυματιστούν οι 24 και να μεταφερθούν (προληπτικά οι περισσότεροι) σε νοσοκομείο του Κιλκίς και στο Ιπποκράτειο.

Πιο συγκεκριμένα, οι 13 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, 2 στο νοσοκομείο Γουμένισσας και 33 στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Οσοι δεν τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκαστρου. Οι δύο οδηγοί παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ ένας επιβάτης που δεν τραυματίστηκε, μετέφερε έναν τραυματία στο Ιπποκράτειο.

Οι εικόνες από το τροχαίο που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι σοκαριστικές, καθώς το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τα τρία θύματα, έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα, ενώ την ίδια ώρα, το άλλο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ωστόσο ευτυχώς οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος:

Φωτογραφίες: ertnews.gr, iefimerida.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις