ΕΛΛΑΔΑ. Αυξάνεται διαρκώς η μακάβρια λίστα των νεκρών της θεομηνίας Daniel.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι νεκροί είναι πλέον δέκα. Δύο εντοπίστηκαν στον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ πριν λίγο εντοπίστηκε η σορός γυναίκας στην παραλία Θεοτόκου, κοντά στην περιοχή Λυρή στο Νότιο Πήλιο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε νεκρός ένας επιχειρηματίας του Βόλου, στην παραλία Ίσαλος. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της περιοχής.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι, να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία.

Για άγνωστο λόγο, ο άνδρας έπαψε να δίνει σημάδια ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε, και σήμερα, με τη βοήθεια εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές για μία γυναίκα που έχει χάσει τη ζωή της στον Παλαμά. Ο αριθμός των αγνοουμένων στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά είναι προς το παρόν άγνωστος.

Κάτοικος Μαραθέα Καρδίτσας: «Υπάρχουν πτώματα στον δρόμο»

Την ίδια ώρα, κάτοικος του οικισμού Μαραθέα, στην Καρδίτσα, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News», έκανε λόγο για «πτώματα στον δρόμο».

«Υπάρχουν πτώματα στον δρόμο», είπε ο κάτοικος της περιοχής Πολύβιος Πολύζος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνιγεί και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στον δρόμο». Πρόσθεσε, επίσης, πως «στο σπίτι του είναι εγκλωβισμένα 50 άτομα».

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τον Παλαμά Καρδίτσας, που κατέγραψε το drone της εκπομπής «Live News».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις