ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα στα σπίτια τους στην Αστρίτσα Καρδίτσας τα οποία είχαν πλημμυρίσει από την κακοκαιρία Daniel. Έτσι ο αριθμός των θυμάτων από τα πρωτοφανή ακραία φαινόμενα έφτασε τα έξι.

Η μία γυναίκα ήταν 75 ετών και η άλλη 85 ετών και βρέθηκαν νεκρές σε διαφορετικά σπίτια όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ανδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν τις σορούς τους. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες της 8ης ΕΜΑΚ.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν οι δύο γυναίκες ήταν στη λίστα των αγνοουμένων.

Η κατάσταση σε πολλά χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων είναι τραγική, καθώς τα λασπόνερα έχουν σκεπάσει τα πάντα. Ο φόβος ότι υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι είναι μεγάλο με τα συνεργεία διάσωσης να δουλεύουν πυρετωδώς.

Να σημειωθεί νεκρός είχε εντοπιστεί το πρωί της Πέμπτης ο 49χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το Πετρωτό στον Δήμο Δομοκού. Βρέθηκε καταπλακωμένος από φερτά υλικά.

Την Τετάρτη (06.09.2023) βρέθηκε νεκρός 82χρονος στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας, ο οποίος αγνοούνταν. Είχε πλακωθεί από όχημα και τη σορό του εντόπισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής. Νωρίτερα την Τετάρτη ανασύρθηκε νεκρή 87χρονη στη Μαγνησία, ενώ, το πρωί της Τρίτης έχασε τη ζωή του στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε από τους χειμάρρους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις