ΚΡΗΤΗ. Δεν είχαν τέλος τα περιστατικά αιφνίδιων θανάτων τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 16 Αυγούστου, στην Κρήτη, με τρεις νεκρούς σε Χανιά και Ηράκλειο.

Ειδικότερα, ένας 80χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του στα Χανιά. Μπροστά σε αυτό το μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι οικείοι του, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα βοήθεια, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τις ίδιες ώρες περίπου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην οικεία της μια 51χρονη γυναίκα, από δικούς της ανθρώπους. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο της παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας όμως περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αιφνίδια έχασε τη ζωή του και ένας 70χρονος άνδρας στο Ηράκλειο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους οικείους του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μάλιστα πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του. Περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις