ΑΘΗΝΑ. Το βίντεο έχει καταγράψει εικόνες, ελάχιστα λεπτά μετά την καταδίωξή του, στο οποίο διακρίνεται ο ληστής να είναι αιμόφυρτος στο έδαφος, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από αστυνομικό, όταν αντιστάθηκε και επιτέθηκε με μαχαίρι.

Τη στιγμή της ληστείας σε τράπεζα στον Κολωνό, βρισκόταν στο υποκατάστημα αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ. Όταν αντιλήφθηκε τη ληστεία, έκανε σήμα σε έναν μοτοσικλετιστή που περνούσε από το σημείο να σταματήσει και χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα κυνήγησε τον 38χρονο.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο -εκτός υπηρεσίας- αστυνομικός, ειδοποίησε τους συναδέλφους του, ενημερώνοντάς τους για το πού κινείται ο δράστης.

Τελικά, στη διασταύρωση της Λένορμαν με την Παλαμιδίου, ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης με μία ομάδα ΔΙΑΣ, προσπάθησαν να περικυκλώσουν τον 38χρονο και τότε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης κινήθηκε με μαχαίρι απειλητικά προς το μέρος τους.

Ένας από τους αστυνομικούς έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και τον πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια, ενώ είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις