ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 38χρονος ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής, δε δίστασε να απειλήσει με σύριγγα υπάλληλο καφετέριας στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη και να τον ληστέψει.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (02-07-2023), 38χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, με την απειλή σύριγγας αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος περίπου 90 ευρώ.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το grtimes, στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν και σε άλλες αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων.

Μεταξύ άλλων,
– συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, απογευματινές ώρες χθες (02-07-2023), 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (12) ετών, (11) μηνών, (10) ημερών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ για ληστεία, κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
– Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, 44χρονος ημεδαπός και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, διότι απογευματινές ώρες χθες (02-07-2023), παραβίασε πόρτα μονοκατοικίας και αφαίρεσε ποδήλατο, αξίας 2.500 ευρώ, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις