ΑΘΗΝΑ. Την ημέρα της σύλληψης είχε φωτογραφίσει ανήλικες εστιάζοντας σε επίμαχα σημεία. Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Χριστίνα Αντωνοπούλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την υπόθεση.

Έπειτα από καταγγελία, αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 58χρονο άνδρα να φωτογραφίζει ανήλικες μέσα σε δημοτικό κολυμβητήριο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Κατά τον σωματικό έλεγχο βρέθηκαν πάνω του μία φωτογραφική μηχανή και κάμερα όπου είχε προσαρμόσει και ένα ειδικό κάλυμμα για να μην γίνεται αντιληπτό το τι έκανε.

Στην έρευνα, μάλιστα, που ακολούθησε στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν βιντεοκάμερες, κάρτες μνήμης αλλά και τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Πλέον ο 58χρονος άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Χριστίνα Αντωνοπούλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την υπόθεση.

«Στο κολυμβητήριο μας επελέγη να γίνει το πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης. Την Παρασκευή έγινε αυτό το συμβάν με τον 57χρονο και μάλιστα ένα παιδί ειδοποίησε την οικογένειά του, έγιναν συστάσεις στον 57χρονο. Έγινε άμεση αντίδραση από την αστυνομία που ήρθε μετά από 15 λεπτά. Το παιδί αντιλήφθηκε αυτές τις ύποπτε φωτογραφίες, το είπε στη μητέρα της, και εκείνη του ζήτησε τον λόγο. Έτσι ήρθε η αστυνομία και τον πήγε στο τμήμα. Δεν είχε καμία σχέση με το πρωτάθλημα ήταν απλός θεατής», ανέφερε αρχικά.

«Το εάν βρέθηκε υλικό από τα κορίτσια, ξέρω ότι γίνεται έρευνα, ξέρω ότι όντως έχει γίνει ερευνά αλλά όλα αυτά είναι σε εξέλιξη. Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει δικάσιμος», συμπλήρωσε η κ. Αντωνοπούλου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις