ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Συγκλονίζει η αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στον Πειραιά, όταν ένας 31 ετών αστυνομικός σκοτώθηκε καθώς καταπλακώθηκε από κτήριο που κατέρρευσε, όταν σε αυτό εκτελούνταν εργασίες.

Ο 31χρονος Αγαθαγγελος Παπαδόπουλος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Άμεση Δράση, ενώ χθες έκανε μεροκάματο, εκτελώντας χρέη οδηγού φορτηγού. Όταν το κτήριο κατέρρευσε ο νεαρός πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τα δομικά υλικά που έπεσαν.

Ο πατέρας του δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του γιου του. Όπως λέει, ο γιος του ήταν ένας άγγελος, όπως και το όνομά του. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι ο 31χρονος «Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή».

Όπως είπε, γνώριζε ότι ο γιος του δούλευε σε μία οικοδομή για έξτρα εισόδημα, ωστόσο δεν γνώρισε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Του είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Δεν πίστευαν πως συνέβη κάτι στο παιδί τους

Η εκπομπή αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού πληροφορήθηκε την τραγική είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο 31χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αστυνομικοί κάλεσαν τους γονείς του στα Γρεβενά, λέγοντας ότι το παιδί τους είχε ατύχημα και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι γονείς όμως πίστεψαν ότι πρόκειται για μία από τις απάτες που κάνουν επιτήδειοι σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, που τους τηλεφωνούν και ισχυρίζονται ότι κάποιος συγγενής τους δήθεν ενεπλάκη σε ατύχημα και τους ζητούν χρήματα.

Όπως αναφέρθηκε, χρειάστηκε να τους καλέσουν στο τηλέφωνο τρεις φορές και μάλιστα την τελευταία φορά τους μίλησε ο ίδιος ο διοικητής του 31χρονου, που τους είπε ότι έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και πως οι ίδιοι θα φροντίσουν για να μεταβούν στην Αθήνα άμεσα. Η αδελφή του αστυνομικού έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε για τα φριχτά νέα για τον αδελφό της, ενώ στη συνέχεια έφτασε εκεί και ο πατέρας τους, ο οποίος όταν έμαθε ότι το παιδί του δεν ζει κατέρρευσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις