ΑΘΗΝΑ. Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο κύριος όγκος των αγροτών, που έχουν συρρεύσει στην πρωτεύουσα με τα τρακτέρ τους απ΄όλα τα μέρη της Ελλάδας, διεκδικώντας τα αιτήματά τους.

Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είναι γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα και ο κόσμος πολύς, αφού στους διαδηλωτές έχουν προστεθεί ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρίσκονται στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα: «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά».

Συνολικά 137 τρακτέρ έχουν φτάσει στην Αθήνα σήμερα. Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, στις 17:15 το απόγευμα της Τρίτης, στο Σύνταγμα ήταν συγκεντρωμένα 700-800 άτομα, ενώ άλλα 1.000 κατευθύνονταν εκεί από την Ομόνοια.

Πρώτοι έφθασαν στο κέντρο οι αγρότες της Εύβοιας, οι οποίοι συναντήθηκαν με μια ομάδα αγροτών από την Κρήτη, που έφτασε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, έτοιμοι για την κινητοποίηση με πανό και συνθήματα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις