ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Σε σύλληψη μετατράπηκε τελικά η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρισκόταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Το δεύτερο άτομο που μπήκε στο «κάδρο» των Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, εκτός από το ένταλμα σε βάρος του κρεοπώλη θεωρείται πιθανό να εκδοθεί και δεύτερο, το οποίο θα αφορά στενό φίλο του 50χρονου.

Πρόκειται για το άτομο που συνομίλησε μαζί του λίγο μετά την τελευταία συνάντηση με τον Μπάμπη Κούτσικο. Ο 36χρονος είναι φίλος του κρεοπώλη και κλήθηκε να καταθέσει, ενώ το κινητό του τηλέφωνο κρατήθηκε από την Αστυνομία.

Από την άρση απορρήτου στο κινητό του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη φαίνεται πως λίγα λεπτά μετά την κλήση του κρεοπώλη, το απόγευμα της Πέμπτης 4/1, το κινητό του εξέπεμψε σήμα από την περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.

Ο 36χρονος είπε στις Αρχές ότι, όταν του τηλεφώνησε ο 50χρονος, αυτός έπινε καφέ σε καφετέρια στο κέντρο του Μεσολογγίου μαζί με το παιδί του, τη σύζυγό του και άλλα άτομα. Ανέφερε, επίσης, ότι σηκώθηκε για λίγο, ώστε να πάει σε κοντινό περίπτερο, αλλά το κινητό του φέρεται να εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα κοντά στο κινητό του κρεοπώλη στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις