ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης θα καλύψει και φέτος ως επίσημος φορέας φωτογράφισης το 41ο Σπάρταθλον, σε συνεργασία με τον Διεθνή Σύνδεσμο “ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ”.

Συνολικά 22 ερασιτέχνες φωτογράφοι, μέλη της Λέσχης, θα συμμετέχουν εθελοντικά και θα ακολουθήσουν τα 246 χλμ του αγώνα, φωτογραφίζοντας την εκκίνηση στην Αθήνα, το πέρασμα των αθλητών από την Ελευσίνα, την περιοχή της Κακιάς Σκάλας, τον Ισθμό, την Αρχαία Κόρινθο, την Νεμέα, το Αρτεμίσιο με νυχτερινή φωτογράφιση στο πιο δύσκολο σημείο της διαδρομής πάνω στο βουνό, την Νεστάνη, την Τεγέα, όλη τους διαδρομή μέσα στη Λακωνία και όλους τους τερματισμούς των στην Σπάρτη.

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα, σε ειδικό link στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ με δωρεάν πρόσβαση σε όλους. Παράλληλα η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης θα καλύψει ζωντανά τον αγώνα με αναρτήσεις φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο από την εκκίνηση μέχρι και τους τερματισμούς. Οι φωτογραφίες θα αναρτώνται από την ώρα της εκκίνησης και μετά, σε πραγματικό χρόνο με δωρεάν πρόσβαση στο παρακάτω link:

Αρκετοί αθλητές έχουν δηλώσει ότι η παρουσία της ΛΕ.ΦΩ.Σ. σε διάφορα σημεία της διαδρομής τους εμψυχώνει και πολλοί έχουν αναπτύξει πλέον φιλικές σχέσεις με μέλη της Λέσχης. Η εμπειρία για τα μέλη της Λέσχης κάθε χρόνο παραμείνει ξεχωριστή, καθώς βιώνουν παράλληλα με τους συμμετέχοντες αθλητές όλη τη διαδρομή, την αγωνία, την κούραση τους και τη μεγάλη συγκίνηση του τερματισμού.

Η ΛΕΦΩΣ καλωσορίζει όλους τους αθλητές και τους εύχεται καλό αγώνα και καλό τερματισμό. Δίνει δε ένα ιδιαίτερο ραντεβού στο άγαλμα του Λεωνίδα με τους δρομείς από την Λακωνία που συμμετέχουν στον φετινό αγώνα και ξεχωριστά στο μέλος της Λέσχης, Βασίλη Σταθάκο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις