ΑΓΓΛΙΑ. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα είχε χιούμορ όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο, επειδή πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε λάθος σημείο.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός έλαβε πρόστιμο επειδή στάθμευσε το όχημά του σε χώρο που σημαδεύτηκε με διπλή κίτρινη γραμμή. Όταν ο Γκουαρδιόλα επέστρεφε στο αυτοκίνητό του, ένας αξιωματικός της τροχαίας τον ενημέρωσε για το πρόστιμο ζητώντας μια φωτογραφία.

«Θες φωτογραφία; Πρέπει να πληρώσεις για τη φωτογραφία!», είπε αστειευόμενος ο Γκουαρδιόλα με τον τροχονόμο που του είχε επιβάλει πρόστιμο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Πεπ Γκουαρδιόλα τα έψαλε σε οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι. Όλα έγιναν, περίπου 10 λεπτά από το σφύριγμα της λήξης, την ώρα που η Νιουκάστλ πίεζε στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Γκουαρδιόλα ακόμα δεν είχε αλλάξει καθόλου την ομάδα του-κάτι που τελικά δεν έκανε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα- και άκουσε έναν οπαδό να φωνάζει από τον πάγκο: «Κάνε αλλαγή!».

Μη ικανοποιημένος με αυτά που άκουσε, ο Πεπ Γκουαρδιόλα γύρισε και απάντησε στον οπαδό. Οπως μάλιστα εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος το αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου: «Μου είπε να κάνω αλλαγή. Έτσι απάντησα: 'Έλα, κάτσε εδώ στη θέση μου και κάνε το μόνος σου!'».

Πηγή: sportal.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις