ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Αναχώρησε για την Κίνα η ομάδα του Choy Lee Fut Kung Fu. Τρείς σύλλογοι (Ναύπλιο- Άργος- Ίλιον) με 25 άτομα θα ενσωματωθούν μαζί με υπόλοιπα μέλη από άλλα σωματεία, στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο «Sichuan International Tourism and Trading Expo Centre» της επαρχίας Sichuan στην πόλη Emeishan, από 23 έως και 28 Αυγούστου. Η αποστολή της εθνικής ομάδας αποτελείται από 58 άτομα και είναι η μεγαλύτερη που έχει μεταβεί στην Κίνα για παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η απραξία των προηγούμενων χρόνων λόγω του Κορωνοϊού συνέβαλε θετικά σε αυτό.

Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε δύο κατηγορίες. Επίσης η ομάδα του choyleefut, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ομαδικό αγώνισμα.Το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί και οι αθλητές μας θα αγωνιστούν σε κατηγορίες που σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνούν τις 30 συμμετοχές από εβδομήντα χώρες!! Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά και μόνο το προνόμιο συμμετοχής και εκπροσώπησης της χώρας μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αποτελεί από μόνο του κορυφαία αθλητική διάκριση, που μόνον αθλητές υψηλού επιπέδου την κατέχουν. Τα σωματεία του ChoyLeeFut, έχουν αποδείξει ότι στους κόλπους τους έχουν τέτοιους αθλητές!!!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η τρίτη φορά που το ChoyLeeFut συμμετέχει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και είναι οι μοναδικοί σύλλογοι από την Αργολίδα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, διότι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής.

Η αποστολή αποτελείται από:

1. Λαμπάδας Θεόδωρος (Αρχηγός αποστολής)
2. Κοκκινάκη Άννα (δασκάλα -αθλήτρια)
3. Παναγιωτάκης Δημήτρης (δάσκαλος- Αθλητή)
4. Λαμπάδα Μαρία (δασκάλα-αθλήτρια)
5. Λαμπάδας Κων/νος (Αθλητής)
6. Λιόντου Ιωάννα (αθλήτρια)
7. Μπεκιάρη Μαρία-Ιωάννα (αθλήτρια)
8. Μπρούσαλης Παναγιώτης (Αθλητής)
9. Παπαγεωργοπούλου Μαρίνα (αθλήτρια)
10. Τουρούτσικας Παναγιώτης (Αθλητής)
11. Μακρής Παναγιώτης (Αθλητής)
12. Τουρούτσικα Χριστίνα (αθλήτρια)
13. Παπαθανασίου Θεόδωρος (Αθλητής)
14. Κρεμμύδας Παναγιώτης (Αθλητής)
15. Μίχου Δέσποινα (αθλήτρια)
16. Γκούμας Αναστάσιος (Αθλητής)
17. Ζέρβας Χρυσοβαλάντης (Αθλητής)
18. Μακρής Αθανάσιος (Αθλητής)
19. Μπρούσαλης Νικόλαος (συνοδός)
20. Παπαθανασίου Ιωάννης (συνοδός)
21. Τζαβάρα Φωτεινή (συνοδός)
22. Τετώρου Ευαγγελία (συνοδός)
23. Δελατόλα Νικολέτα (συνοδός)
24. Μίχος Δημήτρης (συνοδός)
25. Παπαγεωργόπουλος Χρήστος (συνοδός)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις