ΕΛΛΑΔΑ. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ανδρική ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. στον προκριματικό αγώνα, καταφέρνοντας να τερματίσει πρώτη και να πάρει την απευθείας πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23, που διεξάγεται στο Έσποο.

Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιάννης Καριοφύλλης, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Νικόλας Παναγιωτόπουλος έκαναν μία συνολικά άρτια εμφάνιση, κάνοντας πολύ ωραίες αλλαγές χωρίς να χάσουν ταχύτητα και κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στη σειρά τους με 39.31 αφήνοντας πίσω τους τους Βέλγους με 40.12. Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη επίδοση.

Η επίδοσή τους, μάλιστα, αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 αφού το προηγούμενο ήταν 39.92 από το μίτινγκ Δρόμεια πριν από μερικές εβδομάδες. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως η ομάδα 4Χ100μ. που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων έτρεξε 39.34, γεγονός που δείχνει πόσο αισιόδοξη ήταν η σημερινή εμφάνιση των νεαρών σπρίντερ. Παράλληλα, με το 39.31 βρίσκονται στην 20η θέση για φέτος στην Ευρώπη.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως εδώ και αρκετό διάστημα οι ομάδες σκυταλοδρομίας, σε άνδρες και γυναίκες και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, δουλεύουν μαζί και συντονισμένα και τα πρώτα αποτελέσματα ήδη κάνουν την εμφάνισή τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις