ΡΕΘΥΜΝΟ. Στο γήπεδο του Γάλλου η Καλαμάτα γνώρισε τη δεύτερη φετινή της ήττα. Η «μαύρη θύελλα» έχασε με 1-0 από την Επισκοπή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League, ωστόσο δεν έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης (77′ Βαρουξάκης).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβίνγκα, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος (75′ Τριανταφυλλάκης), Παυλίδης (64′ Νατσιόπουλος), Παπατολιος, Μαρκοφσκι, Φελίπε (46′ Μπουσμπίμπα), Ηλιόπουλος (66′ Αλεξόπουλος).

Δηλώσεις Αναστόπουλου μετά το παιχνίδι με την Επισκοπή:

«Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Είχαμε την υπεροχή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά χάσαμε αφού δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Έχουμε παράπονα από τον διαιτητή που δεν μας έδωσε ένα πέναλτι, ενώ και το γκολ που μας ακύρωσε σαν οφσάιντ ήταν στην φαντασία του.

Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά και πολύ πεισμωμένοι. Κάθε ματς είναι τελικός για μας και παραμένουμε στο στόχο μας που είναι να είμαστε στην κορυφή στο τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα δύσκολο ματς το Σάββατο με τη Ρόδο και θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για να πάρουμε τη νικη.»

Τα αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

Επισκοπή-Καλαμάτα 1-0
Ιάλυσος-Νίκη Βόλου 1-1
Αιγάλεω-Σαντορίνη 3-0
Καλλιθέα-Ασπρόπυργος 1-0
Ρόδος-Αστέρας Βλαχιώτη (17/5)

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική (13η)
Κυριακή (23/5)

Ασπρόπυργος-Αιγάλεω
Καλαμάτα-Ρόδος
Σαντορίνη-Ιάλυσος
Νίκη Βόλου-Αστέρας Βλαχιώτη
Καλλιθέα-Επισκοπή
*Στις 19/5 θα διεξαχθούν τα εξ’ αναβολής ματς Καλλιθέα-Αιγάλεω και Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου.