ΣΠΑΡΤΗ. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Sparta All Star Game που διοργάνωσε το Εργαστήριο Οργάνωσης & Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής (iSportManagement LAB) σε συνεργασία με το φοιτητικό σύλλογο και τους φοιτητές του τρίτου έτους του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση-θεσμός πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Σπάρτης, την Τετάρτη 22/05/2024, μεταξύ των επίλεκτων του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και επίλεκτων Σπάρτης.

Το κατάμεστο από φιλάθλους γυμναστήριο Σπάρτης και η πληθώρα χορηγών της εκδήλωσης καταδεικνύει την ουσιαστική διασύνδεση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την τοπική κοινωνία της Λακωνίας. Ιδιαίτερο παλμό στην εκδήλωση έδωσαν η συμμετοχή της χορευτικής ομάδας «DC Elite Arts» και για πρώτη χρονιά φέτος, η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης.

Με επίκεντρο τη διεύρυνση της θεωρητικής και πρακτικής γνώσης των φοιτητών, το Sparta All Star Game έχει ξεχωριστό εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές του Τ.Ο.Δ.Α. να διοργανώσουν και να συμμετάσχουν σε μια σημαντική αθλητική εκδήλωση. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μαθήματος «Οργάνωση Επαγγελματικού Αθλητισμού» με την επιστημονική καθοδήγηση του κ. Παναγιώτη (Τάκη) Αλεξόπουλου και του Υποψηφίου Διδάκτορα του Τμήματος κ. Δημήτρη Κοθρούλα .

Χαιρετισμό απευθύναν και βραβευτήκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος και το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθ. Παναγιώτης (Τάκης) Αλεξόπουλος.

Επίσης βραβευτήκαν ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής κ. Μιχάλης Πελεκάνος και δια αντιπροσώπου ο εκδότης της «Today Press» και χορηγός της εκδήλωσης κ. Ανέστης Γερονικολάκης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθ. Αθανάσιος Κατσής. Από το επιμελητήριο Λακωνίας βραβεύτηκε η γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Σπαρτιατικού.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 72-69 υπέρ των επίλεκτων του Πανεπιστημίου σε έναν αγώνα με νικητές τον αθλητισμό και την εκπαίδευση. Τον τίτλο του MVP του αγώνα κατέκτησε ο Γεώργιος Ντούσιας από την ομάδα του Τ.Ο.Δ.Α.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις