ΚΙΑΤΟ. Εγκρίθηκε για άλλη μια χρονιά στον Δήμο Σικυωνίων η πρόσληψη Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση του προγράμματος Άθληση για Όλους, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Είναι η 10η συνεχής χρονιά που το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στο δήμο Σικυωνίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την καλλιέργεια και προαγωγή του αθλητισμού. Θυμίζουμε ότι ο δήμος Σικυωνίων είναι πιστοποιημένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως φορέας υλοποίησης των Προγραμμάτων “Άθληση για Όλους”.

Στόχος η ποιότητα ζωής των δημοτών

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η δημιουργία αθλητικής συνείδησης, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, η ανάπτυξη αθλημάτων, η αναψυχή και εν τέλει η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα υλοποιηθούν τρεις δράσεις:

  • Άθληση και Παιδί (Στίβος: Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο πρωί – Γήπεδο Πέλοπα)
  • Άθληση Ενηλίκων (Γυμναστική: Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο πρωί – Γήπεδο Πέλοπα)
  • Άθληση στην 3η ηλικία (Γυμναστική: πρωινές ώρες – Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου)

Οι ώρες θα καθορισθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και τη δημιουργία των αντίστοιχων τμημάτων. Αιτήσεις – πληροφορίες : Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, τηλ. 27420 21921 (κα Σπηλιώτη).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις