ΝΑΥΠΛΙΟ. Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου έγινε τη Δευτέρα (26/02) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και της Επιτροπής Διαιτησίας στο Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Αργολίδας και αντάλλαξε ευχές. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας Δήμου Ναυπλιέων κ. Θανάσης Πανουτσόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διατησίας κ. Νενεκούμης Χαρίλαος.

Μέλη του Δ.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας στην εκδήλωση

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Παρατηρητής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Αντωνία Κοκκοτού, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. κ. Γρηγόρης Χρόνης, ο Λιμενάρχης Δήμου Ναυπλιέων κ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Νίκος Μητροσύλης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ραφαήλ Μπαρού, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Διαιτητές, Προπονητές, Παρατηρητές Διαιτησίας και Αγώνων, Ιατροί αγώνων, ο παλαίμαχος διαιτητής Σταύρος Κρεμαστιώτης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παύλος Τσιτουρίδης, Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Ποδοσφαιριστές, γονείς αθλητών και ο πρώην Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Απόστολος Μπότσος.

Η προσφορά του Αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο

Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης στον χαιρετισμό του τόνισε και επικοινώνησε το τεράστιο αθλητικό έργο που έχει υλοποιηθεί μέσα στην τελευταία επταετία διοίκησης, καθώς και το πλάνο προγραμματισμού των επόμενων έργων αλλά και την στοχοθεσία αυτών, ενώ επισήμανε την προσφορά του αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο και ευχαρίστησε για την συμμετοχή όλων στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Νικόλαος Σκιαδάς που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή για την προσφορά στον αθλητισμό και ειδικά στο Ποδόσφαιρο.Επίσης βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Προεθνικής ομάδας Κ-16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. κάτω των 16 ετών για τη σεζόν 2022-2023.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις