ΓΥΘΕΙΟ. Ένα δυσάρεστο και καθόλα κατακριτέο περιστατικό καταγγέλλει η διοίκηση του Πανγυθεατικού, το οποίο εκτυλίχθητε στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής με τον Ήφαιστο Βρονταμά στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

Πιο συγκεκριμένα ο Πανγυθεατικός καταγγέλλει πως φίλαθλος που συνόδευε την αποστολή του φιλοξενούμενου Ήφαιστου Βρονταμά, «σε μια λογομαχία πριν την έναρξη της αναμέτρησης, χτύπησε με κουτάκι αναψυκτικού τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Τάκη Ρεσμπίθα».

Έκκληση στην ΕΠΣ Λακωνίας

Η ομάδα της Μάνης καλεί την ΕΠΣ Λακωνίας, «…να προβεί στις απαραίτητες συστάσεις στις διοικήσεις όλων των σωματείων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, για να επικρατήσει επιτέλους ένα κλίμα στα λακωνικά γήπεδα, όπου το επίκεντρο θα είναι ο αγωνιστικός χώρος».

Η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού:

«Στη σημερινή αναμέτρηση του Πανγυθεατικού μας με τον Ήφαιστο Βρονταμά, είχαμε δοκιμασία στο “καλό σημάδι”. Φιλαθλος, λέμε τώρα, που συνόδευε την αποστολή των φιλοξενούμενων, σε μια λογομαχία πριν την έναρξη της αναμέτρησης, χτύπησε με κουτάκι αναψυκτικού τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Τάκη Ρεσμπίθα και το αποτέλεσμα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία!

Για ακόμα μια φορά, γίναμε μάρτυρες του “Συνδρόμου του Μικρού Σκύλου”, όπου ο μικρόσωμος σκύλος μόνο με θόρυβο και ψευτοτσαμπουκάδες, προσπαθεί να τρομάξει τον μεγάλο. Να υπάρχει ένταση στα μεγάλα ματς με μεγάλες ομάδες όπως η Σπάρτη, ο Άρης Σκάλας, ο Αστέρας Βλαχιώτη και ο Μολαϊκός, το καταλαβαίνουμε και είναι εύλογο γιατί είναι κλασικά λακωνικά ντέρμπι. Τώρα ξαφνικά παρατηρούμε συμπεριφορές υπεροψίας από παράγοντες σωματείων που επειδή εμφανίστηκαν τελευταία στο χάρτη, νομίζουν ότι θα σηκωθούν ξαφνικά τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!

Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια τα τελευταία χρόνια, να δείχνουμε τη δέουσα ψυχραιμία και να μην καταφεύγουμε σε απαντήσεις και συμπεριφορές που δεδομένα τις καταδικάζουμε. Η υπομονή μας όμως σιγά σιγά εξαντλείται!

Καλούμε την ΕΠΣ Λακωνίας, να προβεί στις απαραίτητες συστάσεις στις διοικήσεις όλων των σωματείων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, για να επικρατήσει επιτέλους ένα κλίμα στα λακωνικά γήπεδα, όπου το επίκεντρο θα είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Δε γίνεται κάθε Κυριακή να ερχόμαστε αντιμέτωποι με κομπλεξικούς που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και έρχονται στο γήπεδο να κάνουν το κομμάτι τους. Πρέπει επιτέλους σε όλο αυτό να μπει ένα τέλος, γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της!

Στα του αγώνα ο Πανγυθεατικός των πολλών απουσιών, είχε την πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος και ήρθε ισοπαλία 1-1 με τον Ήφαιστο Βρονταμά.

Σαν Πανγυθεατικός, χαιρόμαστε πολύ που ο Ήφαιστος είναι μια εξαιρετική ομάδα και απονείμουμε τα εύσημα για αυτό στους αθλητές του και στον προπονητή του Τέλη Φωτόπουλο!

Ευχόμαστε και στους παράγοντες του Ηφαίστου να αρχίσουν να χαίρονται με τις επιτυχίες των υπολοίπων Λακωνικών ομάδων και όχι μόνο με τις αποτυχίες τους, όπως μας έχουν κάνει καλά να καταλάβουμε στα φετινά μεταξύ μας παιχνίδια.

Είναι η τελευταία φορά που βγάζουμε ανακοίνωση για τέτοιου είδους περιστατικά και συμπεριφορές!

Επικεντρωνόμαστε στο έργο και στους στόχους μας και όπως είχε πει και ο Ευριπίδης, σαν ανώτεροι θα συνεχίσουμε να αντέχουμε τις προσβολές των κατωτέρων!

Υ.Γ. Ζητούμε συγγνώμη για τις παρακάτω φωτογραφίες. Θεωρούμε όμως ότι όλα αυτά τα κατάπτυστα φαινόμενα, πρέπει να παρουσιάζονται ως έχουν, γιατί μόνο τότε θα καταφέρουμε να μην επαναληφθούν!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις