ΠΑΤΡΑ. Από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Ο Αγιος Ανδρέας» στην Ασφάλεια Πατρών και από εκεί στα κρατητήρια, 50χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη χθες Δευτέρα 18/12/2023, μετά από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση νεαρής ασθενούς!

Ο άνδρας φέρεται, σύμφωνα με το 23χρονο θύμα, να την κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια εξέτασης, ενώ εκείνη βρισκόταν σε χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Μάλιστα, η κοπέλα το μεσημέρι της Δευτέρας προσήλθε στην Ασφάλεια και στην κατάθεσή της σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», περιέγραψε αναλυτικά τι έκανε στο κορμί της ο νοσηλευτής, πράξεις που σε καμία περίπτωση όπως καταγγέλλονται δεν συνάδουν με ιατρική εξέταση.

Η νεαρή, αν και σοκαρισμένη, δεν δίστασε να ενημερώσει για το τι είχε συμβεί γυναίκα ιατρό, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε για το περιστατικό τις Αρχές. Ο νοσηλευτής αρχικά προσήχθη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται, ωστόσο τα όσα «εξομολογήθηκε» το θύμα ενώπιον των αστυνομικών, ήταν αρκετά για να μετατραπεί η προσαγωγή σε σύλληψη.

Από την ΕΛΑΣ δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση της 23χρονης, με τον νοσηλευτή να παραμένει στα κρατητήρια της Ερμού. Εντός τη ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, διετάχθη Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις