ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κορινθία από το θάνατο δύο νέων παιδιών, ηλικίας 22 και 23 ετών, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 όταν οι δύο νεαροί μαζί με ένα φίλο τους επέστρεφαν από ένα πάρτι γενεθλίων στην Αθήνα.

Στο ύψος της Κινέττας, ενώ το όχημα κινούταν στο ρεύμα προς Κόρινθο ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-με αποτέλεσμα το αμάξι να καρφωθεί στις προστατευτικές μπάρες.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 22χρονος και ο 23χρονος και τραυματίας ο οδηγός του αυτοκίνητου ο οποίος σώθηκε γιατί φορούσε ζώνη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Το ένα από τα δύο θύματα είχε καταγωγή από το Σπαθοβούνι και υπηρετούσε ως εποχικός Πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου ενώ ο 23χρονος φίλος του ήταν κάτοικος Λουτρακίου.

Η Ένωση Πυροσβεστών Κορινθίας αποχαιρετά τον 22χρονο Γιάννη μέσα απο τη σελίδα της στο Facebook αναφέροντας: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του από όλους εμάς». Τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού στέλνουν και οι συνάδελφοί του, εποχικοί Πυροσβέστες, γράφωντας: «Σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί άλλο ένα μέλος της. Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη...».

«Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος. Ένα εξαιρετικό παιδί και αγαπητός σε όλους. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Το μόνο που μάθαμε είναι ότι οδηγούσε άλλος και ότι τα παιδιά γύριζαν από διασκέδαση», λέει στο protothema.gr ένας Πυροσβέστης από την Κόρινθο ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε στην υπηρεσία του τον Γιάννη στις μάχες με τις πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις