ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 13.10.2023 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 342 γραμμαρίων.

Συνελήφθη, στις 13.10.2023 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα του, βρέθηκε να καλλιεργεί -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,5- μέτρων, περίπου τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο και μικροποσότητα κάνναβης.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας Κορινθίας, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε το χρονικό διάστημα από 11-01-2023 έως 17-01-2023, στο Βέλο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 13.10.2023 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για υπεξαίρεση και παραβίαση υποχρέωσης για διατροφή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις