ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 2.7.2023 το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -1- τσιγαριλίκι, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συνελήφθη, στις 3.7.2023 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 3.7.2023 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 43χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, στις 3.7.2023 το απόγευμα, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

Συνελήφθη, στις 5.7.2023 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 7.7.2023 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 46χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπές.

Συνελήφθη, στις 7.7.2023 το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για ναρκωτικά.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 3.7.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -1- μαχαίρι με μήκος λάμας -9- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθη, στις 7.7.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 4.7.2023 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν σε ποιμνιοστάσιο και οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -50- εκατοστά, περίπου, τα οποία είχαν εκριζωθεί σε προγενέστερο χρόνο, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,8- γραμμαρίων, καθώς και τσεκούρι.

Συνελήφθη, στις 4.7.2023 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθησαν, στις 4.7.2023, στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 50 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, στις 4.7.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους –Μυκηνών, 57χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- λάμες, μήκους -8,5- και -6- εκατοστών, αντίστοιχα.

Συνελήφθη, στις 4.7.2023 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 3.7.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, στις 3.7.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, έξι (6) άτομα, γιατί κατείχαν -4- τσιγαριλίκια και μικροποσότητες κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 4.7.2023 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αύλιο χώρο της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο έδαφος -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -180- εκατοστά, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -146- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 5.7.2023 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα παραθεριστών, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.7.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και αποπειρών αυτών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, πρωινές προς μεσημβρινές ώρες της 4.7.2023, σε παραθαλάσσιες περιοχές των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα. Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, drone, προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

Συνελήφθησαν, στις 7.7.2023 το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 5.7.2023 έως και την 7.7.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, διέπραξαν -1- περίπτωση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε, -3- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε επιχείρηση και όχημα. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός, πατέρας του ενός ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, στις 7.7.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 34χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, στις 7.7.2023 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 18, 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις