ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 6.3.2024 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεθαμφεταμίνης (sisa), συνολικού βάρους 14 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, στις 6.3.2024 το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 6.3.2024 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο 20χρονοι ημεδαποί, γιατί ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που επέβαιναν, για τη διενέργεια ελέγχου, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ παράλληλα απέρριψαν από το όχημα, μικροποσότητα κάνναβης, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο οδηγός του οχήματος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, στις 6.3.2024 το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -6- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις