ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης για την σύλληψη ενός 45χρονου σε βάρος του οποίου υπήρχε καταγγελία για εμπρησμό, καθώς δέχθηκαν επίθεση από όλη την οικογένειά του!

Τόσο ο ίδιος ο 45χρονος, όσο και άλλοι δυο άνδρες ηλικίας 39 και 22 χρόνων και ένας ανήλικος, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και κατάφεραν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να κληθούν ενισχύσεις και να ξεκινήσει καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης Κορινθίας, της Ασφάλειας Κορίνθου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ε.Κ.Α.Μ. από την Αττική.

Οι δράστες εντοπίστηκαν, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν παρ' όλο που αντιστάθηκαν, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τυφέκιο, ένα αεροβόλο όπλο, 102 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 81 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, επτά αυτοσχέδια τόξα με 20 βέλη, τέσσερα μαχαίρια και ένα τσεκούρι.

Οι τέσσερις άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εμπρησμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις