ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Σοκ προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες η είδηση ότι ένας 43χρονος ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά για να βρεθεί ερωτικά με μια 13χρονη. Ευτυχώς η ανήλικη είχε ενημερώσει τον πατέρα της για την ύποπτη συνομιλία που είχε στα social media και εκείνος παγίδευσε τον 43χρονο, ο οποίος συνελήφθει από την αστυνομία.

Για αυτή την τρομακτική εμπειρία που έζησε μίλησε στο MEGA ο πατέρας της 13χρονης, περιγράφοντας το πως ξεκίνησε η επικοινωνία του 43χρονου με την κόρη του, αλλά και στο πως κατέληξε στη σύλληψή του.

«Αρχικά ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στην ανήλικη κόρη μου, να της μιλάει και σταδιακά άρχισε να στέλνει φωτογραφίες. Φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου» είπε ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι ο 43χρονος στην αρχή υποδυόταν τη γυναίκα: «Δεν είχε πει ότι ήταν άντρας, έκανε τη γυναίκα και της έλεγε "μπορείς να μου ανοιχτής, μιλάμε γυναίκα προς γυναίκα"».

Όπως είπε ο πατέρας της 13χρονης σε εκείνο το σημείο η κόρη του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφάσισε να τον ενημερώσει. «Τότε αποφάσισα να το χειριστώ εγώ το θέμα. Σε όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα, ιδιαίτερα όταν κάποιες στιγμές εμένα θόλωνε το μυαλό μου».

Τελικά, όταν άρχισε να μιλάει ο πατέρας με τον 43χρονο, τότε εκείνος άρχισε να αποκαλύπτεται και είπε ότι είναι άνδρας, νομίζοντας ότι μιλάει με την ανήλικη. «Στα μηνύματα που του έστελνα και έκανα την κόρη μου, του εξηγούσα ότι δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό κι εκείνος απαντούσε πως εγώ το έχω κάνει και με άλλα κορίτσια. Μέσα από τις συνομιλίες μας, καταφέραμε να τον φέρουμε σε αυτό το σπίτι, όπου και τον συνέλαβαν».

Μάλιστα, τόνισε πως δεν πίστευε ότι θα ερχόταν, αλλά όταν του έστειλε τα εισιτήρια που είχε βγάλει από την Πάτρα για Αθήνα «ήταν η στιγμή που αποφασίσαμε να πάμε στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλουμε την όλη υπόθεση».

Δείτε στο βίντεο του Mega που ακολουθεί αναλυτικά όλα όσα είπε ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού:

«Συνεννοηθήκαμε με την Αστυνομία για την παγίδευσή του»

Τη Δευτέρα ο Youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσα από βίντεό του, αποκάλυψε την επιχείρηση στην οποία συνελήφθη ο 43χρονος άνδρας ο οποίος παγιδεύτηκε από πατέρα ανήλικης ενώ επιχειρούσε να συναντηθεί μαζί της.

Στο βίντεο ο Κοψιάλης περιγράφει πώς με τη βοήθεια του πατέρα της μικρής και της αστυνομίας παγιδεύτηκε ο 43χρονος. Όπως αναφέρει ότι ενημερώθηκε από τον πατέρα της μικρής ότι ένα γυναικείο προφίλ επέμενε να στέλνει μηνύματα άσεμνου περιεχομένου στη μικρή μέσω του Instagram. Σε ένα από τα άσεμνα βίντεο φαινόταν καθαρά το πρόσωπό του.

Όπως περιέγραψε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο πατέρας συνεννοήθηκαν με την αστυνομία για την παγίδευση. Το ραντεβού είχε κλειστεί σε συγκεκριμένη ώρα και σε διαμέρισμα στον οποίο περίμεναν αστυνομικοί, αλλά και ο Κοψιάλης με κάμερα. Ο άνδρας πράγματι έφτασε από την Πάτρα, όπως ανέφερε η αστυνομία, στον Πειραιά για να συναντήσει την 13χρονη. Η επιχείρηση είχε οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε από τη στιγμή που μπήκε στο διαμέρισμα δεν ήταν δυνατό να βγει ή να διαφύγει. Όλοι όμως αγωνιούσαν για το πώς θα αντιδράσει ο άντρας, που θα μπορούσε να είναι ακόμη και οπλισμένος.

«Φωτιές» άναψε η δημοσίευση του βίντεο

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνα για την βιντεοσκόπηση συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς δεν είχε δώσει την έγκρισή της. Ενώ παράλληλα εξετάζεται στο γιατί δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις