ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη, χθες (15.1.2024) το μεσημέρι, στην Αγία Τριάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθη, χθες (15.1.2024) το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Β΄ Ανακριτή Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και εξύβριση.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη, χθες (15.1.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 18χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -314,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, χθες (15.1.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, 23χρονος ημεδαπός, γιατί με άγνωστο συνεργό του διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, χθες (15.1.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -17,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε οικία του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ζυγαριά.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, χθες (15.1.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις