Ένα μοντέλο (στη συγκεκριμένη περίπτωση μια νύφη), ένα επαγγελματικό μακιγιάζ, σε συνδυασμό με ένα επιμελημένο στυλ χτενίσματος, ένα εντυπωσιακό νυφικό και ένας σχολαστικός φωτογράφος είναι τα συστατικά της επιτυχίας μιας επαγγελματικής φωτογράφησης που θα ζήλευαν πολλοί καταξιωμένοι στο χώρο του θεάματος!

Η Ιωάννα, περιχαρής νύφη, λάμπει μέσα στο προσεγμένο κατάλευκο νυφικό από το κατάστημα νυφικών “Happy Day” στη Σπάρτη. Η μακιγιέζ Ελένη Φεγγαρά, τακτική συνεργάτης στις φωτογραφίσεις του Studio Kouros, βάζει τις δικές της «πινελιές», τονώνοντας την εξωτερική εμφάνιση τής, ούτως ή άλλως, πανέμορφης κοπέλας. Την άρτια εικόνα συμπληρώνει με την επιμέλεια της κόμμωσης της νύφης η Ποτούλα Ψυχόπαιδα.

Τον τελευταίο λόγο έχει ο καταξιωμένος φωτογράφος Τάκης Κούρος, υπεύθυνος του Studio Kouros, που παίρνει θέση πίσω από το φακό, εστιάζει και δημιουργεί, αποτυπώνοντας ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα..!

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω συντελεστών εμφανίζεται στις φωτογραφίες που βλέπετε, ιδιαίτερη, ωστόσο, μνεία αξίζει η Ιωάννα, που αν και δεν ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, διευκολύνοντας το έργο του υπόλοιπου team..!

Φωτογραφίες: Studio Kouros