Η φροντίδα για όμορφο, λαμπερό και περιποιημένο πρόσωπο για την σύγχρονη γυναίκα δεν σταματά ποτέ. Το notosdeals.gr σε συνεργασία με την Μαίη Λαμπρινού προσφέρει μια μοναδική προσφορά από την MASTIC SECRETS.

Σετ Καθαρισμού προσώπου που αποτελείται από Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Τονωτική Λοσιόν και Σαπούνι προσώπου όλα με μαστίχα Χίου και βότανα της Ελληνικής φύσης 100% Βιολογικά και Φυτικά. Η Αρχική Τιμή Πακέτου από 31,50€, διαμορφώνεται στα 22,00€, τιμή προσφοράς και για τα τρία προϊόντα, μονό για τους φίλους του notosdeals.gr!!!

Πρόκειται για ελληνικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος 100% ελληνικά και βιολογικά με βάση τη μαστίχα και βότανα από την ελληνική φύση. Η ανεξάρτητη συνεργάτης της Mastic Secrets Μαίη Λαμπρινού είναι πάντα δίπλα σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το notosdeals.gr.

Σε μια προσπάθεια γνωριμίας του λακωνικού κοινού με τα προϊόντα της Mastic Secrets, η Μαίη Λαμπρινού παρουσίασε τις προτάσεις της στον καφέ - μπαρ «Οινοκράτης», την περασμένη Τρίτη 30/10. Ο φακός του Notospress.gr ήταν εκεί!