Η τελευταία λέξη της μόδας στα μαλλιά, είτε πρόκειται για χρώμα είτε πρόκειται για κούρεμα δίνεται από τη νέα Collection για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 Somptueux (Πολυτέλεια) της Loreal Professionne και το artistic hair dressing στη Σπάρτη.

Η νέα Collection αποτελεί φόρο τιμής στον δημιουργό και την τεχνογνωσία του και χαρίζει στα μαλλιά σας την τελειότητα που τους αρμόζει. Πρόκειται για μια collection χρώματος που καλείται να ενώσει δυο τελείως διαφορετικούς κόσμους – την υψηλή ραπτική και την κομμωτική. Με κύρια έμπνευση την χειροποίητη λεπτομέρεια και τα πολυτελή, καλοραμμένα υφάσματα οι κομμωτές της Loreal δημιουργούν μια πρόταση για κάθε γυναίκα.

Για το χρώμα οι επιλογές είναι πολλές. Μπεζ αποχρώσεις στην ρίζα με πολύ ξανοιγμένες άκρες, καστανές και κόκκινες αποχρώσεις που δεν συναντιούνται ποτέ ή βιολετί και μπλε αποχρώσεις για όγκο ακριβείας είναι μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις χρώματος της Collection Somptueux.

Όσο για το συνολικό look η Collection Somptueux.παρουσιάζει κομψά πιασίματα, μοντέρνα ντεγκραντέ που φέρνουν τα μαλλιά στο ένα πλάι του προσώπου ή μαλλιά μακριά γεμάτα θηλυκότητα και ζωντάνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε το artistic hair dressing και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της Πέρρυς Κωνσταντινάκου και των συνεργατών της.