Τα είπαν, Σταύρος Αραχωβίτης και Νίκος Μηνακάκης

ΣΠΑΡΤΗ. Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας κ. Νίκο Μηνακάκη είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στ. Αραχωβίτης, την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου.

Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ απαγορεύει τις συναθροίσεις με εντολή του αρχηγού της Αστυνομίας και για 5 μέρες! Ποιος αφελής μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για "υγειονομικό μέτρο"; Ενώ η υγεία, η οικονομία, η εργασία, η παιδεία, όλη η κοινωνία “χτυπιέται” καθημερινά, σειρά παίρνει το Σύνταγμα και η ίδια η Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος, αφού εξέφρασε τα προβλήματα και την αγωνία των εργαζομένων-ανέργων, είχε μια εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Αραχωβίτη. Ο κ. Μηνακάκης μετέφερε τον προβληματισμό του για τον κλυδωνισμό των εργασιακών σχέσεων και την κλιμακούμενη ανεργία στον τόπο μας. Πρότεινε την οριζόντια ενίσχυση των ανέργων που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, με πρόγραμμα στήριξης πέραν του Ταμείου Ανεργίας, που καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος αυτών.

“Η Κυβέρνηση προσγειώνεται τώρα στην πεζή πραγματικότητα των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης, με τις πολλαπλές επιπτώσεις στα δημοσιονομικά της χώρας, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις, την απασχόληση και τα εισοδήματα” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την ουσιαστική και αναλυτική ενημέρωση. “Ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία σε όλα τα θέματα μπορεί να υπάρξει μόνο με τη συνεργασία όλων μας. Η Κυβέρνηση, με τις πολιτικές της, αρνείται να στηρίξει την πραγματική οικονομία, την εργασία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οδηγώντας την κοινωνία σε ύφεση, λουκέτα και διόγκωση της ανεργίας που μας γυρνά πίσω στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων” κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Γνωρίζατε ποια επιχείρηση έχει ο Σωκράτης στην Καλαμάτα;

Αυτός είναι ο Μάριο που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην Πάτρα!

Τι συμβαίνει με τους γυμναστές; Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια στην Πελοπόννησο!

Σοφία Μπεκατώρου: «Μίλησα τώρα γιατί άκουσα ότι αποπλανεί παιδιά» (video)

Tι γίνεται με τα δυάρια στην αγορά Ναυπλίου, Τρίπολης, Αμαλιάδας, Αιγίου και Σπάρτης;