ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Δεν προκαλεί εντύπωση η είδηση ότι η κ. Εύη Παπαγεωργίου, διοικήτρια του Νοσοκομείου στη Σπάρτη, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Δεν προκαλεί εντύπωση γιατί είναι γνωστό ότι και στις δύσκολες ώρες παρέμεινε στην πρώτη γραμμή της μάχης για να δώσει λύσεις, να υποδείξει τρόπους και να εμψυχώσει το προσωπικό σε έναν κηρυγμένο πόλεμο στην Λακωνία.

Μαχητής της πρώτης γραμμής και ο σύζυγός της, δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, που είναι πλέον υποχρεωμένος, αν και «αρνητικός», να συνοδεύσει στο ισοζύγιο την σύζυγό του και στην προβλεπόμενη απομόνωση.

Είναι βέβαιο ότι η «πρώτη γραμμή» θα αναπληρώσει - εμψυχωμένη απο τους ίδιους - το κενό τους έως ότου επανέλθουν δριμύτεροι ενάντια σε ότι μας απειλεί και μας προβληματίζει.

Οι ευχές όλων τους συνοδεύουν.

Οι ανακοινώσεις τους στο facebook:

Εύη Παπαγεωργίου

«Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο σπίτι! Αισθάνομαι καλά. Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας!

Ο Φορέας μας, το ΓΝ Λακωνίας, παραμένει δυνατά στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η πλειοψηφία όσων υγειονομικών νόσησαν ανέπτυξε ήπια συμπτωματολογία και σταδιακά πλέον επανέρχονται στις θέσεις τους υγιείς και έτοιμοι να συνεχίσουν να προσφέρουν!»

Θανάσης Βασιλόπουλος

«Εργασία στο σπίτι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκα ήταν αρνητικά, εν τούτοις από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι στο σπίτι καθώς η σύζυγός μου Εύη, στην πρώτη γραμμή της μάχης, ως Διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας, διαγνώστηκε θετική στην COVID 19.»

Ειδήσεις σήμερα:

Βγήκε από την Εντατική ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Τα κρούσματα στην Πελοπόννησο σήμερα

Η πανδημία βυθίζει στη φτώχεια ακόμη περισσότερες οικογένειες στην Ελλάδα

«Με την πλάτη στον τοίχο» το «καθηγητικό κατεστημένο» της Νοσηλευτικής Πελοποννήσου!

Σε βασανιστική απομόνωση ο Δήμος Σπάρτης με 50 τουλάχιστον ενεργά κρούσματα!

Παντρεύεται η Πελοποννήσια Ευγενία Δημητροπούλου και έδειξε το μονόπετρο (video)