Σε συμφωνία ήρθαν Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αρσεναλ ώστε να τερματίσουν από τώρα τη συνεργασία τους.

Η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Παπασταθόπουλο, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο, όπου βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2018, έχοντας 69 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Όλοι στον σύλλογο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον “Πάπα” για την προσφορά του. Ήταν ένα σημαντικό μέλος της ομάδας και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Εντού.

Με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην Αρσεναλ.

Ο 32χρονος αμυντικός, με μήνυμά του στα social media, αποχαιρέτησε τους «κανονιέρηδες», τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να φορέσει τη φανέλα της Αρσεναλ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε, αλλά και τους φιλάθλους.

«Μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της καριέρας μου ολοκληρώθηκε σήμερα. Ήταν τιμή να φορέσω τη φανέλα της Άρσεναλ και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, συμπαίκτες, προσωπικό και τους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο για την αγάπη και το σεβασμό που μου έδωσαν. Έδωσα τα πάντα για την Άρσεναλ και η Άρσεναλ μου έδωσε επίσης πολλά. Σας εύχομαι καλή υγεία και επιτυχία πάντα. Ευχαριστώ Αρσεναλ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CKRMy6fr3Rn