ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, στις 19.1.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 29χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 18.1.2021 το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε όχημα ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Συνελήφθη, στις 19.1.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός του οποίου μετέφερε δύο (2) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη μετακίνησή τους. Επιπλέον, ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακό! Δύο αρχιτέκτονες φτιάχνουν σύγχρονα πυργόσπιτα στη Μάνη!

Σε αυτούς τους δρόμους χρειάζονται ακόμα αντιολισθητικές αλυσίδες

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο το κορονοϊού! Μεταλλάχθηκε ο ιός και είναι εδώ!

Σημάδια αναθέρμανσης δείχνουν οι αγορές ελαιολάδου

Νοσοκομείο Σπάρτης: Περιμένοντας την Αναγέννηση του 2025