ΜΟΛΑΟΙ. Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μονεμβάσιας, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 9:00 π.μ.

Μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex θα συζητηθούν τα εξής 11 θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Περί παράτασης του έργου με τίτλο: «Βελτίωση αγροτικών δρόμων ΔΕ Δήμου Μονεμβασίας», του Δήμου Μονεμβασίας.

2. Περί παράτασης του έργου με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις ΔΕ Ασωπού, ΔΕ Βοιών, ΔΕ Ζάρακα & ΔΕ Μονεμβασίας», του Δήμου Μονεμβασίας.

3. Περί έγκρισης του 1ου τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών του έργου με τίτλο: «Επαύξηση ισχύος παροχής ρεύματος στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων».

4. Περί έγκρισης του 2ου τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών-1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου με τίτλο {Ανέγερση νέας πτέρυγας στο χώρο του Λυκείου Νεάπολης}.

5. Απευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση πρανούς δρόμου στη θέση Κάβος Κοινότητας Ελαίας», σύμφωνα με το άρθρ. 32 παρ. 2γ Ν. 4412/16, συνολικού προϋπολογισμού 30.149,35€ με ΦΠΑ.

6. Κατακύρωση αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής των υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Πλύτρας, προϋπολογισμού 29.999,03 €.

7. Κατακύρωση αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής των υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Νεάπολης, προϋπολογισμού 55.599,89 €.

8. Κατακύρωση αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής των υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Μονεμβασίας, προϋπολογισμού 52.799,89 €.

9. Κατακύρωση αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής των υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Μολάων, προϋπολογισμού 48.498,28€.

10. Ανάθεση παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων με διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, του άρθρ. 32 παρ. 2γ Ν. 4412/16, συνολικού προϋπολογισμού 13.737,96€.

11. Έγκριση της μελέτης: «Κατασκευή πεζοδρομίων και τοποθέτηση φωτιστικών στην Κοινότητα Μονεμβάσιας της Δ.Ε. Μονεμβάσιας του Δήμου Μονεμβάσιας», και την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤ088 του Υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» στον άξονα προτεραιότητας: «Ψηφιακή Σύγκλιση», (β) την αποδοχή των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα, (γ)τη δέσμευση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου εφόσον εγκριθεί η χρηματοδότηση και (δ)την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της Αίτησης Χρηματοδότησης και κάθε άλλου σχετικού εγγράφου για τη διεκδίκηση και αποδοχή της χρηματοδότησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλάβρυτα: 9 κρούσματα κορονοϊού σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων (video)

Κατέρρευσε κομμάτι πύργου στο Κάστρο της Μεθώνης (photos)

Δούκας: «Εξαιρετικά δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη η κατάσταση στη δομή προσφύγων»

Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 18 Ιανουαρίου

Nέα «έξοδος» των διαμαρτυρόμενων προσφύγων στους δρόμους της Σπάρτης!

Καιρική ανασκόπηση του 2020. Ζέστη σε Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα. Άνυδρη η Κορινθία!