Συνάντηση Βασιλόπουλου με Γιάννη Καρβέλη08-01-2021 20:00   

Συνάντηση Δημάρχου Καλαμάτας με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας Γιάννη Καρβέλη υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, με αφορμή μάλιστα και την έναρξη των εμβολιασμών. Επίσης συζήτηση υπήρξε και για άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με τις δομές Υγείας της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, καλωσόρισε τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. τονίζοντας τη μεγάλη και καθημερινή προσπάθεια των υγειονομικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με ιδιαίτερη αναφορά να γίνεται στο ευχάριστο γεγονός της ύπαρξης του εμβολίου και στην έναρξη της διαδικασίας εμβολιασμού.

Κατά τη συζήτηση που εξελίχθηκε, ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πανδημίας στήριξε με πράξεις τις τοπικές δομές Υγείας, το Νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ, προσφέροντας εξοπλισμό, υγειονομικό υλικό αλλά και προχωρώντας σε διάφορες δράσεις (απολυμάνσεις κ.λπ.) με σκοπό την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών, πάντα σε συνεννόηση με τους υγειονομικούς φορείς.

Επίσης, ο Δήμαρχος έθεσε στον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. την ανάγκη διαρκούς ενίσχυσης των δομών Υγείας με το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ ενημέρωσε ότι ο Δήμος προχωράει τις διαδικασίες για την πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου, δύο νοσηλευτών προκειμένου να βοηθήσουν στην εν εξελίξει διαδικασία των τεστ και του εμβολιασμού.


Ειδήσεις σήμερα:

Δούκας: «Εξαιρετικά δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη η κατάσταση στη δομή προσφύγων»

Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 18 Ιανουαρίου

Nέα «έξοδος» των διαμαρτυρόμενων προσφύγων στους δρόμους της Σπάρτης!

Καιρική ανασκόπηση του 2020. Ζέστη σε Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα. Άνυδρη η Κορινθία!

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Αμαλιάδα

«Βόμβα» έτοιμη να εκραγεί η δομή προσφύγων στο κέντρο της Σπάρτης! (video)

Απατεώνες απέσπασαν χρήματα στο όνομα Αντιδημάρχου Τρίπολης

Ετικέτες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ