ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Η τελευταία πράξη του δράματος αύριο στο Λουτράκι στην κηδεία του 36χρονου Γιάννη Γρουμπού, που έβαλε τέλος στη ζωή του, ξημερώματα 26ης Δεκεμβρίου 2020. Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι θα γίνει η κηδεία του εκ Λακωνίας καταγόμενου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ήταν ένα από τα πιο αξιοσέβαστα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, συμπαθής σε όλους, ακόμη περισσότερο στους πελάτες της θρυλικής πιτσαρίας AMI που επί δεκαετίες αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες όχι μόνο της Κορινθίας αλλά και της Αθηνάς που τα καλοκαιριά συνδύαζαν το μπάνιο τους με μια επίσκεψη στο εν λόγω ιταλικό εστιατόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ούτε κατά την περίοδο του lockdown, καθώς η επιχείρηση λειτουργούσε με υπηρεσίες ντελίβερι. Επιπλέον το γεγονός ότι είχε μια ευτυχισμένη οικογένεια, οντάς πατέρας δυο παιδιών, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του.

Ο 36χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας ιδιόχειρο σημείο προαναγγέλλοντας τον θάνατο του. Δίπλα του βρέθηκε πιστόλι.