Απαλλαγή τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και απαλλαγή ανταποδοτικών τελών ( τέλη καθαριότητας και φωτισμού, φόρος ηλεκτροδοτουμένων χώρων) από τις επιχειρήσεις

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δήμος Σπάρτης απάντησε σε επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ Γιάννη Παναρίτη σχετικά με την Απαλλαγή τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και απαλλαγή ανταποδοτικών τελών ( τέλη καθαριότητας και φωτισμού, φόρος ηλεκτροδοτουμένων χώρων) από τις επιχειρήσεις.
Στον Δήμο Σπάρτης έχουν εκδοθεί οι κάτωθι αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου:
1. Απόφαση Δ.Σ 58/ 20-03- 2020 (ΑΔΑ 6ΕΕΖΩ1Ν-5ΜΩ) με την οποία εγκρίθηκε μείωση κατά 34% των τελών κοινοχρήστων χώρων και πλατειών, για όλες τις κοινότητες.
2. Απόφαση Δ.Σ 70/22-4-2020 (ΑΔΑ Ψ4ΑΦΩ1Ν-2Ν6) με την οποία εγκρίθηκε η πλήρης απαλλαγή των επιχειρήσεων, από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού και το φόρο ηλεκτροδοτουμένων χώρων, με ΚΑΔ ( Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας) που περιλαμβάνεται στις Υπουργικές Αποφάσεις, για το χρονικό διάστημα εφαρμογής των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοίού COVID-19.
3. Απόφαση 143/02-06-2020 Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ ΩΥ70Ω1Ν-ΘΨΟ) με την οποία καθορίστηκε το ποσοστό μείωσης 50% των τελών για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) αναλογικά προς την επιβαλλόμενη μείωση του αριθμού των τραπεζοκαθισμάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα δύο χέρια μετριούνται πλέον τα νέα κρούσματα στην Πελοπόννησο!

Τροχαίο στην Πατρών – Πύργου: Σώθηκαν από θαύμα όταν το αυτοκίνητό τους ανετράπη

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκινεί η ανάρτησή της, επτά μήνες μετά το ατύχημα

Άφησε οδηγίες για την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και αυτοκτόνησε!