ΣΠΑΡΤΗ. Ως «εξαιρετικό», χαρακτήρισε το Χριστουγεννιάτικο GALA του ICC WOMEN ΕΛΛΑΔΑΣ, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας.

Το GALA πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 16/12.

Η οργάνωση ICC WOMEN HELLAS – Cluster of Lakonia, του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (του οποίου Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας), με την ενεργή στήριξη του Δήμου Σπάρτης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Τουρισμού, έχει αποφασίσει να αναλάβει δράση για την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και δημιουργικότητας στην περιοχή και την ανάδειξη των προϊόντων της Λακωνίας. Ακόμα και για μικρές παραγωγές που απλά ενισχύουν το εισόδημα.

Στο GALA συμμετείχαν αξιολογότατες προσωπικότητες.

Από Αθήνα, η Δόμνα Μιχαηλίδου (Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων), η Όλγα Κεφαλογιάννη (Πρέσβειρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο Women Political Leaders), η Ελίζα Βόζεμπεργκ, (Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για θέματα Ισότητας), η Άντζελα Γκερέκου (Πρόεδρος του ΕΟΤ), η Εύα Καϊλή, (Ευρωβουλευτής, Θεσ/νίκη).

Από Σπάρτη οι Αλεξία Μπουτεράκου, Μπέσσυ Πολυζωγοπούλου και Αιμιλία Ρηγάκου, από Παρίσι η Ευρωβουλευτίνα Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, από Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον και Καναδά δύο Ελληνοκαναδέζες βουλευτίνες.

Όπως αναφέρει ο κ. Δούκας, η επίτευξη του στόχου θα πραγματοποιηθεί, «...μέσω δράσεων στον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό, τη γαστρονομία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, διότι οι τομείς αυτοί μπορεί να αποτελέσουν το βασικό πυλώνα επανάκαμψης της τοπικής μας οικονομίας.

Όλες οι Σπαρτιάτισσες και οι Λάκαινες είναι ευπρόσδεκτες στην ωραία αυτή προσπάθεια!».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 16,2% η ανεργία στο γ΄ τρίμηνο. Στο 12,7% στην Πελοπόννησο!

Δείτε πως κλέβει τους αρτοποιούς κύκλωμα απατεώνων. Θύμα και στο Γύθειο!

Η Σπαρτιάτισσα αριστούχος της ν. Αυστραλίας δίνει παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους!

Υπέρμαχος του εμβολιασμού για τον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας (video)