Η πρώην «Μις Πελοπόννησος» μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, κέρδισε όμως τον θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Σία Βοσκανίδου αποτελεί παρελθόν από το «The Bachelor». Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν της έδωσε τριαντάφυλλο στην τελετή των ρόδων την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και έτσι η μελαχρινή καλλονή μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από το σπίτι. Ωστόσο, θα παραμείνει στη μνήμη, αφού οι αναλογίες και η προσωπικότητα που διαθέτει μένουν ανεξίτηλες.

Θυμίζουμε ότι σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα καλλιστεία «Miss Πελοπόννησος», όπου και κέρδισε τον τίτλο. Ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε όταν δύο χρόνια πριν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Με ή χωρίς τις παρεμβάσεις οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram προκαλούν φουσκοδενδριές στους followers της και αποδεικνύουν πόσο λάθος έκανε ο Παναγιώτης που αποφάσισε να την διώξει από το παιχνίδι.