ΠΑΤΡΑ. Ο Γιώργος Κατσίποδος, ο σούπερ παππούς της Πάτρας ζωγραφίζει εθελοντικά τα σχολεία, δίνοντας τους χρώμα και φαντασία. Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή την δράση ανάρτησε ένα συγκινητικό κείμενο, λέγοντας το δικό του ευχαριστώ για τις στιγμές που έχει ζήσει όλο αυτό το διάστημα.

«Αγαπημένοι Φίλοι φίλες και παιδιά τώρα που πλησιάζουν αυτές η Άγιες μέρες και θα γιορτάσουμε την Γέννηση του Θεανθρώπου και με της δύσκολες συνθήκες που ζούμε ... ένιωσα λοιπόν την ανάγκη να είμαι πάλι κοντά σας όπως τόσα χρόνια !!!

Θέλω λοιπόν να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την Καρδιά μου και σε εσάς και σε όλα τα παιδάκια για της τόσες όμορφες ζωγραφιές τους.

.. και με τα μνήματα της Αγάπη τους !!!! Μηνύματα που δείχνουν πως όλα αυτά τα χρόνια όπως και εγώ έτσι και εσείς με Θεωρούσατε πια δικό σας άνθρωπο και με φωνάζατε Παππού .Δικό σας Παππού !!! Όμορφο συναίσθημα για μένα να με νιώθουν τόσα παιδιά δικό τους Παππού !!!

Δεν θέλω να πιστέψω πως αυτός ο κύκλος της ζωής μου έκλεισε ποια για μένα !!! Ξέρω όμως πως και τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν και θα είναι δύσκολο να είμαι πάλι κοντά σας στα σχολεία !!! Όσο λοιπόν περνούν τα χρόνια κα το σώμα σε προδίδει και δεν έχει ποια της αντοχές για να συνεχίσεις αυτό που τόσο αγαπάς ...

Την δημιουργία και την χαρά τότε το μόνο που σου απομένει είναι να συνεχίζεις να προσφέρεις με όποιο άλλο τρόπο μπορείς και να ζεις με της όμορφες αναμνήσεις σου !!! Να ζεις με της αναμνήσεις ...

Την Καρδιά και την ψυχή που δεν γερνά ούτε ξεχνούν ποτέ !!!! Για αυτό το λόγο λοιπόν να μου επιτρέψετε και μένα σε αυτά τα χρόνια που μου απομένουν να μην ξεχνώ και να ζω με αυτές της αναμνήσεις σας που για μένα είναι στιγμές ΖΩΗΣ !!!! 10 χρόνια μαζί σας !!!

Ένας σταθμός στη ζωή μου μετά από την οικογένειά μου !!! Ένας σταθμός και ένα ταξίδι κοντά σας με Αγάπη χρώματα και δημιουργίες!!!".

Ευχαριστώ τα παιδιά τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς για όλα αυτά όμορφα συναισθήματα που απλόχερα μου προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια και που με αυτά θα ζω την υπόλοιπη ζωή μου!!! Και όσο θα ζω με αυτές της αναμνήσεις σας θα νιώθω ζωντανός και θα είμαι πάντα κοντά σας !!!! Καλές γιορτές με Ειρήνη ...Αγάπη ... και υγεία .. σε όλο τον κόσμο!!!

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ των ΠΑΙΔΙΩΝ !!!!».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι γύρευε στην Καλαμάτα η Μαρέβα;

Θα επιστρέψει η αγορά του ελαιόλαδου πάνω από τα 3 ευρώ;

Τρομακτική έκρηξη σε εργοστάσιο εκσφενδονίζει καζάνι σε χωράφι!

Επιπλέον 3 εκ. € για τα Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας