ΕΛΛΑΔΑ. Έφτασε η μέρα του μεγάλου τελικού του GNTM 3, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη (15/12) στις 21:00 στο Star. Η Παρασκευή από την Πάτρα και ο Ανδρέας από την Αμαλιάδα προκαλούν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Πελοποννήσου.

Ο τελικός θα περιλαμβάνει τρία μέρη: στο πρώτο θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή καθώς θα γίνει αποχώρηση και από τους τέσσερις φιναλίστ (Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Παρασκευή, Ηρακλής) θα μείνουν τρεις, στο δεύτερο θα δούμε τις δοκιμασίες των μοντέλων που θα απομείνουν και στο τρίτο θα γίνει live η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής ή η νικήτρια θα λάβει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Η πρώτη δοκιμασία και η αποχώρηση

Η πρώτη δοκιμασία θα έχει να κάνει με πασαρέλα και οι τέσσερις φιναλίστ θα δοκιμαστούν στο catwalk.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε τρεις διαδοχικές πασαρέλες, φορώντας ρούχα τριών διαφορετικών σχεδιαστών μόδας (Natar Georgiou, Σωτήρης Γεωργίου και Nidodileda) και θα κριθούν αναλόγως.

Στην πασαρέλα θα συμμετάσχουν και 15 viral παίκτες από τους 40 που είχαμε δει στα φετινά bootcamps. Οι guests φαίνεται πως θα δυσκολέψουν τους φιναλίστ του GNTM 3.

Μετά από τη δοκιμασία της πασαρέλας ένας παίκτης ή μία παίκτρια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων του Star και, έτσι, οι φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο θα είναι τρεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η ανατροπή με την αποχώρηση συμβαίνει για πρώτη φορά σε τελικό του GNTM, ενώ κάθε χρόνο τρεις ήταν οι παίκτες που πήγαιναν στον τελικό μετά τον ημιτελικό.

Δύο δοκιμασίες με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό

Οι τρεις φιναλίστ θα προχωρήσουν, έπειτα, σε μία διπλή φωτογράφιση, ενώ πίσω από την κάμερα θα βρίσκεται ο φωτογράφος και κριτής του GNTM 3, Δημήτρης Σκουλός.

Στις δύο δοκιμασίες, οι τρεις φιναλίστ θα φωτογραφηθούν μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, αλλά και με μοντέλα που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ στη ζωή τους.

Όπως φαίνεται, οι δύο φωτογραφίσεις θα δυσκολέψουν αρκετά τους φιναλίστ, που θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο live τελικός και η ψηφοφορία

Θα δοθεί πρώτα η βαθμολογία των τεσσάρων κριτών για την πρώτη φωτογράφιση. Ο καθένας τους θα βαθμολογήσει ατομικά από το 1 έως το 10 και θα βγει ένα άθροισμα, το οποίο θα ανακοινωθεί.

Στο σημείο εκείνο, θα τελειώσει το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο και θα επιστρέψουμε ζωντανά στο πλατό του GNTM 3 για να δούμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες των κριτών, αλλά και τις ψήφους του κοινού.

Άρα, η ανακοίνωση της βαθμολογίας για τη δεύτερη φωτογράφιση των φιναλίστ θα γίνει live, ενώ θα γίνει άθροισμα των βαθμολογιών των κριτών και θα προκύψει ένας αριθμός για τον κάθε παίκτη.

Στη συνέχεια, θα δοθεί η μεγάλη δυνατότητα στο κοινό να ψηφίσει το αγαπημένο του μοντέλο και οι ψήφοι θα προστεθούν στις υπάρχουσες βαθμολογίες, αναδεικνύοντας τον μεγάλο νικητή ή τη μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM.