ΠΑΤΡΑ. Στον ανακριτή Πατρών θα απολογηθεί ο 24χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι και του τραυματισμού νεαρού Πατρινού, που συνελήφθη μετά την ταυτοποίηση του από τους αστυνομικούς της Δημόσιας Ασφάλειας Πατρών και την έκδοση εντάλματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Η αιτία του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε έξω από νυχτερινό κατάστημα, στο κέντρο της Πάτρας στις αρχές Αυγούστου, φέρεται να ήταν ένα «περίεργο» βλέμμα. Ένα στραβοκοίταγμα - όπως αναφέρεται στις καταθέσεις- μεταξύ δράστη και θύματος, ενώ βρίσκονται στο εσωτερικό του μπαρ.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και έξω από το κατάστημα, με τον 24χρονο να διαπληκτίζεται με το θύμα και χωρίς δισταγμό να τραβά το μαχαίρι που κατείχε και να το τραυματίζει στο ύψος του θώρακα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι τα τραύματα στη θωρακική χώρα του θύματος που είχε ως αποτέλεσμα τη διάτρηση πνεύμονα, δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα, καθώς σε διάφορα μέρη του σώματός του έφερε τραύματα, συνεπεία χρήσης αιχμηρού αντικειμένου.

Ο δράστης του μαχαιρώματος μαζί με επτά ακόμα άτομα, το 2014 και για διάστημα επτά μηνών ως μέλη συμμορίας είχαν καταφέρει να κλέψουν 171 δίκυκλα. Η δράση τους αποκαλύφθηκε, όταν αστυνομικός προσποιήθηκε τον υποψήφιο αγοραστή, με τα μέλη της εγκληματικής ομάδας ηλικίας από 18 έως 25 ετών, να πέφτουν στην παγίδα της τοπική ΕΛΑΣ.

Πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η μεγάλη επένδυση των 90 εκατ. στην Αρκαδία

Κράνος αρχαίου Έλληνα πολεμιστή από την Πελοπόννησο βρέθηκε σε ανασκαφή στην Κροατία!

«GNTM»: Τι είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον σάλο γύρω από την Ελαφόνησο (video)

ΙΣΝ: Η διαβούλευση για το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης (video)