ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη στις 10.12.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα διέρρηξε όχημα ημεδαπού δίχως όμως να αφαιρέσει κάτι καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστης είχε διαρρήξει ακόμη ένα (1) όχημα ημεδαπού και είχε αφαίρεσε πορτοφόλι, κάρτες τραπέζης, ηλεκτρική συσκευή και διάφορα προσωπικά έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει και όχημα ημεδαπής δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΣ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα, που είχε γίνει την 9.12.2020 στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθησαν, στις 10.12.2020, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Κόρινθο και στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) άτομα, 44χρονος ημεδαπός και 24χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης και ηρωίνης, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 10.12.2020 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 36χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού τσουβάλια με ξύλα και ηλεκτρικά εξαρτήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 10.12.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 70χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -17,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 10.12.2020 το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από την 9.12.2020 έως και την 10.12.2020, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, παραβίασε τρία (3) λεωφορεία αφαιρώντας χρήματα και διάφορα έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και τους αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστης προσπάθησε να παραβιάσει πέντε (5) ακόμη σταθμευμένα λεωφορεία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.