Κρητικός: Τα άτομα με αναπηρία μας εμπνέουν και κερδίζουν τον σεβασμό μας04-12-2020 08:37   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ο κ. Νεοκλής Κρητικός, βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, θέλησε  να υπογραμμίσει τη δέσμευση της Κυβέρνησης για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ, αλλά και την προσωπική του στάση, ως αρωγού των αγώνων και διεκδικήσεών τους.

Αναφέρει ο κ. Κρητικός:

«Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία κι αποτελεί μια ευκαιρία για ευαισθητοποίηση και κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών των συνανθρώπων μας.

 Το δικαίωμα για πραγματική ένταξη στην κοινωνική κι επαγγελματική ζωή, συνιστά  θεμελιώδη αρχή κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και ρητή επιταγή του Συντάγματος.

Η βελτίωση κι η επέκταση δράσεων για την ισότιμη πρόσβαση σε υποδομές, αγαθά και υπηρεσίες των Α.μ.Ε.Α αποτελεί μια από τις βασικές πολιτικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

Τα άτομα με αναπηρία μάς εμπνέουν και κερδίζουν τον σεβασμό μας για τη δύναμή τους, την αξιοπρέπειά τους, για το μεγαλείο ψυχής.

 Προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα τους, θ’ ακούω με προσοχή τα αιτήματά τους και θα στέκομαι αρωγός στους αγώνες τους.

Διότι δεν αρκεί μόνο μια μέρα υπενθύμισης κι ευαισθητοποίησης, αλλά να επιδιώκουμε όλοι μας σε καθημερινή βάση την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Η ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία αποτελεί τον δείκτη του πολιτισμού μας».

Ετικέτες: ΑΜΕΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ