Απαράδεκτο: Λειτουργεί υποκατάστημα τράπεζας μέσα σε νοσοκομείο αναφοράς κορονοϊού στο Ρίο30-11-2020 09:58   

ΠΑΤΡΑ. Ενώ ζούμε σε εποχή καραντίνας, η Τράπεζα Πειραιώς κλείνει το υποκατάστημά της στο Πανεπιστήμιο Πατρών που εξυπηρετούσε εκατοντάδες κόσμου της περιοχής και αφήνει ανοιχτό τον γκισέ που στεγάζεται… μέσα στο Νοσοκομείο Ρίου.
Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική. Μεγάλοι άνθρωποι περίμεναν πάνω από δύο ώρες για να εξυπηρετηθούν. Είναι η μόνη τράπεζα που έχει μείνει ανοιχτή στο Ρίο. Το Νοσοκομείο είναι κέντρο αναφοράς του ιού και επικρατούν τέτοιες συνθήκες.
Αλήθεια ποιος επιτρέπει σε μία τράπεζα να λειτουργεί μέσα σε ένα Νοσοκομείο αναφοράς εν μέσω πανδημίας;
Το θέμα ανέδειξαν πρόσφατα οι δύο βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρουν η τράπεζα αποφασίζει να κλείσει χωρίς αποχρώντα λόγο το κατάστημά της στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, το οποίο  εξυπηρετεί όλο τον πρώην Δήμο Ρίου, αναγκάζοντας τους πελάτες της να οδηγούνται για συναλλαγές στο ισόγειο του Περιφερειακού Νοσοκομείου (Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό), με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο χώρος που λειτουργεί τώρα το συγκεκριμένο κατάστημα, στο Πανεπιστήμιο («Πάρκο της Ειρήνης») εκτός από την πολύ καλή λειτουργικότητά του, λόγω του μεγέθους του χώρου στάθμευσης, τους στεγασμένους εξωτερικούς χώρους αναμονής, κ.λ.π. τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, που απαιτούνται για τον κορωνοϊό covid-19.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ