«Οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν αυτή την τροπολογία;»

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Γιώργος Πετρίτσης, με σημερινή του ανάρτηση επιτίθεται στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Χατζηδάκη για το νομοσχέδιο που κατάθεσε προς ψήφιση στη Βουλή. Αναλυτικά αναφέρει:

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ. ΠΙΟ ΦΙΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!

Άρθρο 128 ( από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες 25-11-2020 στην Βουλή προς ψήφιση )

«Ειδικές περιπτώσεις αυθαιρέτων – Παράταση υποβολής Δικαιολογητικών – Τροποποίηση άρθρου 51 ν. 4643/2019

1. Αυθαίρετες κατασκευές και αλλαγές χρήσης της Κατηγορίας 5 του άρθρου 96 του ν. 4495/2017 (Α’ 167) που είναι προγενέστερες της 28ης.7.2011 υπάγονται στις διατάξεις του ν. 4495/2017 για αναστολή κυρώσεων, εφόσον αφορούν σε:

α. ακίνητα που αποκτώνται μέσω αναγκαστικού πλειστηριασμού, εφόσον η αίτηση υπαγωγής υποβληθεί εντός ενός (1) έτους από την έκδοση της κατακυρωτικής έκθεσης και το αργότερο μέχρι τις 31.12.2025 »

Το υποπτευόμασταν αλλά δεν τολμούσαμε να πιστέψουμε ότι θα το κάνει πράξη !!!

Δηλαδή για να καταλαβαίνει ο απλός κόσμος, ο φουκαράς που το σπίτι του δεν του το έχει πάρει (ακόμα ) η τράπεζα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ από 30-9-2020 να τακτοποιεί το ακίνητο του (και θα είναι μια ζωή παράνομος) επειδή έτσι αποφάσισε ο Υπουργός Χατζηδάκης , ενώ με το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο ίδιος Υπουργός χθες ΜΠΟΡΕΙ να το τακτοποιεί τώρα ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΥ πάρει από αναγκαστικό πλειστηριασμό των τραπεζών !!!

Φαίνεται ότι ο κος υπουργός «πείστηκε» από τα επιχειρήματα των τραπεζιτών για το αδιέξοδο που Ο ΙΔΙΟΣ επέφερε στις 30-9-2020 , αλλά δεν πείστηκε από την ηγεσία του Τ.Ε.Ε και το σύνολο των συλλόγων των μηχανικών της Επικράτειας για να δώσει την παράταση!!!

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι πλέον φτωχή !!!

Είμαι πολύ περίεργος αν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν το εν λόγω άρθρο;

Υ.Γ. Διαβάζοντας το βιογραφικό του κου υπουργού θα καταλάβει κάποιος « πόσο πολύ έχει κουραστεί στη ζωή του» αν αναλογιστούμε ότι από τα 29 του χρόνια και μέχρι τώρα που είναι 55 ετών (26 συναπτά χρόνια) είναι συνεχώς και αδιαλείπτως ευρωβουλευτής , βουλευτής και υπουργός! Πόση αριστεία θα αντέξουμε ακόμα τελικά!